AcasaAcasa  FacebookFacebook  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  



 
NewGames • Suntem in redeschidere!
NewGames • suntem in cautare de staff. Alatura-te si tu noua si ajuta-ne cu ceea ce poti ! Click aici

Distribuiţi|

Amandine

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos
AutorMesaj
Spaz-
Administrator
Spaz-

Mesaje : 416
Varsta : 25
Localizare : Seini
 Amandine  Empty
MesajSubiect: Amandine  Amandine  I_icon_minitimeVin Mai 23, 2014 1:19 pm

Ingrediente:

Blat:
13 oua
13 lg zahar
11 lg faina
4 lg cacao
esenta vanilie

Crema:
6 oua
600g zahar
6 lg apa
3 pac margarina rama
100 g cacao
2 fiole esenta de rom

Glazura:
500g fondant de cacao

Sirop (1l)
l-am facut dupa gust numai ca o parte din zahar trebuie caramelizat sa capete o culoare frumoasa si am adaugat esenta de rom


Preparare:

Blat :
1. se separa ouale si se bat albusurile cu 8 lg de zahar si galb.cu 5lg zahar plus esenta,se amesteca ,
2. se cerne faina impreuna cu cacao peste compozitie si se toarna in tava(35/33)tapetata cu hartie,se coace la foc potrivit.

Crema:
se fierbe ouale cu zaharul si apa pana la proba de fir se adauga cacao se lasa sa se raceasca un pic apoi se adauga margarina taiata cubulete batandu-se cu mixerul la viteza mare.

La sfarsit se adauga esenta


Glazura:
l-am topit la baien marine am adaugat in el un pic de esenta de rom

Sirop(1l):
l-am facut dupa gust numai ca o parte din zahar trebuie caramelizat sa capete o culoare frumoasa si am adaugat esenta de rom

Asamblare:
am taiat blatul in doua l-am insiropat apoi am adaugat un strat de crema cam de 13 mm, am pus a doua foaie pe care am insiropat-o. Am dat la rece 4 ore. Dupa aceia am portionat fiecare avand cam 6/6cm. Am trecut fiecare prajitura prin fondantul topit (cald) deasupra am facut cate o avelina din crema.
Sus In jos
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Diverse :: Viaţa reală :: Mâncare-
Copyright © 2014 - 2015 NEWGAMES.DUST.TV. Toate drepturile rezervate.